Dear St. Luke Parishioners,

Dear Friends,

I greet you in the Lord, wishing you blessed upcoming feast of the Resurrection of our God and Savior Jesus Christ! It is with great sadness that we are coming to Easter in these holy days without being able to take active part in the church services. Moreover, many of our parishioners cannot even come to church to say a private prayer and light a candle.

In order to make this difficult situation a bit more spiritually bearable, we would like to offer to you the option to light a candle by sending your names and donation for the candles that you wish to be lit, and our volunteers, Petar and Mila Vranic, will light those candles for you, along with saying a prayer for you and your loved ones.

When purchasing candles (each candle is $2), please list the names you wish commemorated when lighting the candles in the Comments box on the donation page HERE. Please, list only the first names given at baptism, and mark with a cross (+) names of your loved ones who have passed on to eternal life.

Your intercessor before God,

Fr. Vasilije

+++

Драги парохијани Цркве Св. Луке,

Драги пријатељи,

Желим Вам срећан и благословен наступајући празник Васкрсења нашег Господа и Бога Исуса Христа! Са великом тугом се приближавамо Васкрсу, с обзиром да у овим светим данима не можемо да учествујемо заједно у богослужењима. Штавише, многи од наших парохијана не могу чак ни да дођу у цркву да се помоле у осами и прислуже свећу.

Да бисмо ову тешку ситуацију макар мало олакшали, желимо да вам понудимо могућност да прислужите свећу тако што ћете послати имена и донацију за свеће које ће бити присулужене, а наши волонтери Петар и Мила Вранић ће у ваше име свеће упалити уз молитву за вас и ваше сроднике.

Када будете куповали свеће (свака свећа је $2), молимо вас да имена која желите да буду поменута приликом прислуживања свећа напишете у Comments box на страници за донације: ОВДЕ. Молимо вас да наведете само крштена имена, а испред имена упокојених да ставите крст (+).

Ваш молитвеник пред Богом,

о. Василије