We owe a profound gratitude to Mark Rasevic for chairing our 2019 Summer Church Picnic. We are grateful to the Rasevic Landscape Company whose employees helped with the setup and preparation of the Church grounds for the picnic.

A special THANK YOU is due to our Nena Djokic for organizing the food preparation for the day. We are grateful to everyone who helped in the kitchen that day. Reportedly, the mixed grill items, gibanica, salads, cherry strudel, watermelon, and desserts were very delicious as always.

Thank you also to Bosko Bole Matovic who provided entertainment that day. He made an exception for our church and performed on a Sunday.

May God bless and reward manifold all who helped make this picnic success! Thank you also to everyone who could not come in person, but had our parish in their prayers!

Please, see album with photos from picnic below.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Велику захвалност дугујемо Марку Рашевићу на организацији црквеног пикника за ову годину. Такође, захвалност дугујемо Rasevic Landscape Company, чији су радници свесрдно помогли припрему црквеног имања за пикник.

Посебну ЗАХВАЛНОСТ дугујемо Нени Ђокић на организацији припреме хране. Захваљујемо се и свима који су тога дана радили у кухињи. Према добијеним информацијама, специјалитети са роштиља, гибаница, салате, штрудле од вишања, лубеница, и разни други слаткиши су били изузетно укусни, као и увек.

Захваљујемо се и Бошку Болету Матовићу који је био задушен за музику. Бошко је из љубави према нашој цркви направио изнимку и наступио недељом, што иначе не ради.

Нека Господ благослови и вишеструко награди све који су помогли да овај пикник успе! Хвала и онима који тога дана нису могли да дођу на пикник, али су имали нашу цркву и парохију у својим молитвама!

Албум са фотографијама са пикника можете видети испод.

picnic 9
Photo Album – Албум са фотографијама