ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Нова школска година у српској школи „Никола Тесла“ почиње ове недеље у другачијем духу од онога на шта смо до сада навикли.

Док се правила о окупљању у општини наше парохије не промене, настава ће се одвијати виртуелно (комбиновање самосталног рада и групног рада са учитељем преко Зоом-а). Сви родитељи који су већ уписали своју децу у школу, у недељу 18-ог октобра примиће први емаил директно од учитеља код кога је дете распоређено. Емаил ће садржати инструкције и материјал за самостално учење у припреми за час уживо преко Зоом-а који ће се одржати следеће недеље 25. октобра. Све остале информације у вези са часовима (укључујући Зоом линк, распоред часова и време) такође ће се налазити у овом уводном емаил-у.

У случају да до краја дана 18-ог октобра родитељи нису примили уводни емаил од учитеља (обавезно проверити емаил спам фолдер), родитељи треба да нас контактирају директно овде (radmilabozic8@gmail.com) са именом и презименом детета како бисмо их повезали са релевантним учитељем.

Остале заинтересоване родитеље који још увек нису уписали своју децу, позивамо да нас директно контактирају за више информација (radmilabozic8@gmail.com).